Klarna factuur

Achteraf binnen 14 dagen betalen.

Via Klarna kunt u bij ons 14 dagen op rekening afrekenen. U krijgt dan uw bestelling voordat u heeft betaald en de factuur zit in de meeste gevallen bijgevoegd in uw bestelling. In sommige gevallen krijgt u deze apart per post thuisgestuurd. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen zoals aangegeven op de factuur. Voor de mogelijkheid betaald u € 2,50 aan administratiekosten en uw order mag maximaal een waarde hebben van € 250,-. Door deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Let op: vul uw gegevens naar waarheid in en zo compleet mogelijk. Op basis van uw gegevens word gekeken of u als persoon de mogelijkheid krijgt om via Klarna 14 dagen op rekening te betalen. Erotic Treasure is niet verantwoordelijk wanneer deze betaalmethode voor u door Klarna wordt geweigerd en wij bieden u eventueel een alternatieve betaalmethode aan.

Stappen voor betaling via Klarna: · Bestel en betaal via op rekening via Klarna, extra kosten hiervoor zijn € 2,50 · Vul uw gegevens naar waarheid in en zo compleet mogelijk · Uw bestelling wordt verzonden en u krijgt of per post of in uw bestelling uw Klarna factuur · Betaal uw factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven op de factuur · Door te kiezen voor deze betaalmethode gaat u akkoord met de voorwaarden van Klarna · Orderwaarde maximaal € 250,- · Veilig, makkelijk en betrouwbaar!

iDEAL

Betalen kan nu ook met iDEAL, een nieuwe, makkelijke en veilige manier van online betalen!

Wat is Ideal?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden

Voordelen:


iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden: · iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren. · iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken. · Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL. · Controle en overzicht op de betaling. U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Postbank, Rabobank, Fortis Bank of SNS Bank.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling in uw winkelwagen. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Erotic Treasure wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Alle betalingen van iDEAL worden verzorgt door Multisafe Paymentservice.

Creditcard American Express, Mastercard, Visa en Paypal

Ook bij Erotic Treasure kunt u gemakkelijk en snel betalen met uw creditcard. Uw betalingen met de creditcard besteden wij uit aan Multiafepay Paymentservice. Zij zorgen er voor dat uw betaling verloopt via een beveiligde SSL verbinding. Zo is uw betaling 100% veilig.

Overschrijving

Betaling door middel van een bank/giro overschrijving.

U dient uw betaling over te maken ten name van First Choice Company onder vermelding van het ordernummer (wordt u automatisch toegezonden indien de order wordt bevestigd) · e-mailadres

Betalingen vanuit Nederland kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer 65.78.66.784 ING, t.n.v. First Choice Company te Papendrecht

Betalingen vanuit het buitenland kunnen gebruik maken van de zogenaamde IBAN en BIC nummers. Dit zijn internationaal gangbare notaties om een bankrekening (IBAN) en een bank (BIC) te identificeren. U kunt bij uw eigen bank informeren hoe u met behulp van deze nummers kan betalen.

Opmerking: Uw bestelling zal niet worden verzonden zolang de betaling niet is ontvangen!