Ladies night bij erotic treasure

Heb je een keer zin in leuke gezellig avond met meiden onderling dit kunnen vriendinnen zijn collega’s de buurvrouw noem maar op. Kom dan een keer gezellig naar een ladies avond van Erotic Treasure in Dordrecht.

U hoeft zelf niks te doen het enige is dat u zorgt dat u met minimaal 8 personen ben en maximaal 12 personen de rest regelen wij, waaronder een hapje en een drankje. Onder het genot van een hapje een het drankje zullen ons gespecialiseerde collega’s u alles vertellen en uitleggen over onze producten hierna heeft u de mogelijkheid iets te kopen en ook direct mee te nemen. De avonden worden op woensdag of vrijdag gehouden en zijn kosteloos en verplichten je tot niets. Op deze avond krijg je leuke kortingen en voor iedereen is er een goodiebag.

De ladies avondjes bij ons zijn net iets anders dan de ladies avondjes bij u thuis wij noemen even snel wat voorbeelden op:

  Geen rommel thuis

  Artikelen zijn stuk voordeliger

  Als u iets koopt krijgt u het ook die avond mee

   Een leuke goodiebag voor iedereen

SCHRIJF JE IN!

Er zitten geen kosten aan verbonden en u verplicht zich ook tot niets. Als u intresse heeft vul dan even onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. De avonden zijn normaal op woensdag en op vrijdag in overleg kan hier van worden afgeweken.