Resultaat 1–20 van de 164 resultaten wordt getoond


Voorbind dildo's


Een voorbinddildo, ook wel strapon genoemd, is een seksspeeltje dat een toevoeging op het seksleven is van iedereen. Of je nu een hetero- of gaykopppel bent, lesbisch of biseksueel. De strapon is een combinatie van twee elementen: een strapon harnas en een voorbindpenis. De harnas draag je om je heupen of je taille, deze genotstaaf haak je vervolgens in het desbetreffende systeem. Je gebruikt de voorbindpenis om anaal, vaginaal of oraal te penetreren. Een strapon is onder te verdelen in de volgende modellen:

  • Holle voorbind dildo. Een holle voorbind penis is geschikt voor mannen om te dragen. De man kan namelijk zijn penis in het holle model doen om de vrouw te penetreren. Bijvoorbeeld als hij erectieproblemen heeft of een tijdelijk grotere penis wil.

  • Strapless strapon. De strapless strapon is een strapon waarvan je het ene einde als vrouw kunt inbrengen zonder harnas. Het andere uiteinde is gemaakt om je mannelijke of vrouwelijke partner te penetreren.

  • Voorbind dildo met zuignap. Het model met zuignap is ideaal als je een strapon harnas hebt waar je een dildo makkelijk aan vast wilt maken zonder ring. Dankzij de zuignap blijft dit makkelijk op zijn plaats zitten.
  • Dubbele strapon. De dubbele strapon is gemaakt om je partner vaginaal en anaal te penetreren met een harnas. Er zijn modellen met twee of drie dildo’s.
  • Strapon harnas. Een strapon harnas is geschikt om te dragen als man en vrouw. Aan het harnas kun je een voorbinddildo pf ander attachment naar keuze bevestigen om je partner te penetreren.